банер-1
банер-2
банер-3

нашите проекти

 • проект01
 • проект02
 • проект03
 • проект04
 • проект05
 • проект06
 • Кои сме ние

  Кои сме ние

  China-Base Ningbo Foreign Trade Group Co., Ltd. е едно од најдобрите 500 претпријатија за надворешна трговија во Кина, со регистриран капитал од 15 милиони долари и годишен извоз од над 2 милијарди долари.

 • Нашиот бизнис

  Нашиот бизнис

  Соработуваме со одлични кинески фабрики со силен производствен капацитет и висока контрола на квалитетот на производите (во моментов работиме со над 36.000 фабрики) за да извезуваме премиум производи по најповолни цени во индустријата.

 • Нашите тимови

  Нашите тимови

  Имаме тим со повеќе од 30 години искуство во надворешната трговија и управување и професионално ниво во одделите за истражување и развој, купување, управување со логистика и развој на производи.

Нашата услуга со едно застанување

за нас
компанија

China-Base Ningbo Foreign Trade Group Co., Ltd. е едно од најдобрите 500 претпријатија за надворешна трговија во Кина, со регистриран капитал од 15 милиони долари и годишен извоз од над 2 милијарди долари.

Гледај Повеќе

Оставете ја вашата порака